معرفی کارارو

درباره ما

قهوه

ارج نهادن، یک شور و اشتیاق.

معرفی ما بدون سخن گفتن از انگیزه و شور و اشتیاقی که باعث چنین رشد و تعالی و در شرکت ما شد ممکن نیست، یا افرادی که چنین بنیان محکمی را بنا نهادند و افردی که هم اکنون با همان اشتیاق مشغول به کار هستند، داستانی که از سال 1927 میلادی شکل گرفت و در طول مدتی نزدیک به یک قرن و با بهره گیری از امکانات مدرن و کارخانه ای جدید همچنان در حال رشد است.

تاریخی طولانی در یک مسیر و با یک هدف: آگاهی و دانش حرفه ای، شور و اشتیاق و تمایل به بهبود مستمر.

تاریخچه کارارو

یک قرن تاریخ بایگانی عکاسخانه ها رنگ و بوی خاصی دارند. آنها از مردمان و اهداف و شور آنها سخن می گویند، شرکت ما نیز دارای چنین بایگانی می باشد. زمانی که یکی از این پرتره های قدیمی را در دست می گیریم با یاد می آوریم که بودیم و از کجا آغاز کردیم.

این یادآور تاریخ قهوه کارارو با گوشت و پوست ماست، چرا که آن پرتره های قدیمی هنوز هم عطر بوی قهوه ایی عالی را دارند. قهوه کارارو ستاره ای در میان هنر و فرهنگ اسپرسو ایتالیایی می درخشد.

سال 1896

کارارو (Gaetano Carraro) شروع به درست کردن قهوه سبز در اجاق مغازه کوچک خاروبار فروشی خود در schio ایتالیا نمود.

سال 1927

پسرش ماریو اولین کارگاه بسته بندی قهوه در مقیاس صنعتی را احداث نمود.

سال 1962

تغییر محل شرکت و احداث کارخانه جدید (تولید: 120 تن در سال).

دهه 70 میلادی

کارارو با بروزرسانی و نوآوری جزء اولین تولیدکنندگانی شد که خط بسته بندی قوطی وکیوم را احداث نمود (تولید: 200 تن در سال)

سال 1986

سازماندهی و آرایش سیستم جهت حضور شرکت در مقیاس گسترده شد (تولید: 270 تن در سال).

دهه 90 میلادی

قهوه کارارو تبدیل به ستاره بازار قهوه ایتالیا شد و وارد بازار سوپرمارکت و خرده فروش گردید (تولید 1400 تن در سال).

سال 1999

تاسیس و بهره برداری از کارخانه جدید با ظرفیت تولید 10.000 قهوه تن در سال در منطقه صنعتی schio ایتالیا مجهز به ماشین آلات پیشرفته و فن آوری برتر (تولید: 1800 تن در سال).

سال 2009

تقاضای فزاینده محصولات قهوه کارارو در خارج از ایتالیا و رشد چشمگیر صادرات به بیش از 45 کشور (تولید: 4500 تن در سال)

سال 2012

نصب و ارتقاء تجهیزات جدید با فن آوری روز (تولید: 12000 تن در سال)

فرایند تولید

انتخاب دانه قهوه سبز

پایه و اساس اولین مرحله تولید قهوه با کیفیت عالی می باشد. تمامی دسته های قهوه سبز خریداری شده توسط کارارو از میوه های جداشده و انتخاب شده توسط ما می باشند.

هر روز صبح Master Tasters کارارو نمونه هایی که از کشورهای مبداء در روز قبل رسیده اند را آزمایش میکند و فقط دانه هایی که بهترین کیفیت را دارند وارد خط تولید می گردند.

رستینگ، قلب پروسه تولید

این مرحله ظریف و حساس است که عطر و طعم قهوه بیشتر از مراحل دیگر به آن بستگی دارد.

ماشین آلات رستینگ کارارو در پروسه ای آرام و قابل کنترل با چرخه رست فول اتوماتیک بالاترین قابلیت را جهت کاراملیزه کردن و فرم دادن عطر و طعم هر نوع قهوه را به ما می دهد.

ترکیب و بسته بندی

پس از پروسه رستینگ و مراحل پاکسازی و دسته بندی قهوه، دانه ها برای چند روزی در 32 سیلوی 70 تنی ذخیره می گردند و پس از آن بر اساس دستور و رسپی مخصوص هر ترکیب که توسط Master Tasters آماده می شود مخلوط و به خط آسیاب و بسته بندی فرستاده می شود. با کنترل دائمی و مستمر ساز دانه ها و کیفیت تولید در یک مدار بسته حداکثر عطر با حفظ طراوت و طعم و رایحه دانه ها در خط وکیوم تضمین گردیده است.

12 خط تولید

5 خط پودر قهوه بسته بندی وکیوم

2 خط دانه قهوه بسته بندی مخصوص

2 خط کپسول و پادهای مخصوص

3 خط بسته بندی در تین های مخصوص در فضای محافظت شده

فرمت و انواع محصولات

کارارو طیف بسیار گسترده محصولات از قبیل نوع فرمت، بسته بندی و ظرفیت را جهت رضایت تمامی دسته های مشتریان با سلیقه های مختلف پوشش می دهد، محصولات ما بیشاز 170 نوع تمامی نیازهای سنتی و مدرن و بازارهای خرده فروشی و کملا حرفه ای را شامل می گردد.

کیفیت و گواهینامه ها

ارتقاء مستمر سطح کیفی محصولات همواره هدف ما بوده و خواهد بود، با آموزش کارکنان، تحقیق و پژوهش مستمر ما موفق به اخذ بالاترین استانداردهای جهانی در صنعت غذایی گردیده ایم.

کارارو کافی هاوس

کافی هاوس کارارو مکانی با اتمسفر گرم و پذیرایی عالی جهت دوستداران قهوه اسپرسو ایتالیایی می باشد.

ما شما را در فضایی آرام با دکوراسیون خاص به عالی ترین طعم قهوه اسپرسو دعوت می کنیم.

جهت چشیدن و تست انواع قهوه کارارو منتظر شما در کافی هاوس کارارو در شهر خودتان خواهیم بود.

نمایندگی های کارارو

محصولات کارارو در پنج قاره و بیشتر از 45 کشور جهان از جمله کشورهای اروپایی شرقی و غربی، خاورمیانه، روسیه، آسیایی و آمریکایی پخش و استفاده می گردد.